Kalender

Beste supporters van Symphonia,

 

Het is 2022 en dat betekent: Symphonia bestaat 100 jaar! Om dit te vieren brengt Symphonia een unieke jubileumkalender uit, met grappige en mooie foto’s van het orkest, de slagwerkgroep, de dirigenten en de jeugd! Daarnaast bevat de verjaardagskalender ook een inlegvel met de data van alle jubileumactiviteiten die dit jaar plaats zullen vinden.

U kunt deze kalender uitsluitend online bestellen. Kent u iemand voor wie dit niet mogelijk is? Laat het ons weten of bestel er eentje namens hen. Wij bezorgen zelf de kalender in Hoogblokland en omstreken. Voor bestellingen die buiten deze regio bezorgd moeten worden zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

 

Deze jubileumkalender kost €10,-. U kunt deze kalender bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en daarbij het volgende te vermelden:

- Aantal kalenders

- Uw naam

- Bezorgadres

- Uw telefoonnummer

- Gewenste betaalmethode: contant of overmaking op rekeningnummer NL73 RABO 0322 2024 77 t.n.v. Muziekvereniging Symphonia Hoogblokland, o.v.v. Jubileumkalender 2022.

 

Alvast bedankt namens de vereniging!