Sponsorkliks

U bestelt vast ook wel eens wat bij een internetwinkel. Als u dat doet, kunt u met Sponsorkliks onze vereniging sponsoren. Met bestellingen die u online doet bij webwinkels, krijgen we als vereniging een percentage van het bestelde bedrag. Voor u als koper heeft dat geen enkele consequentie. U betaalt het normale bedrag, maar onze vereniging krijgt van iedere aankoop een klein bedrag. Bijna alle populaire webwinkels doen mee aan de actie. Denk aan Coolblue, Thuisbezorgd.nl, Centerparcs, Wehkamp en Zalando. Maar er zijn nog tientallen andere webwinkels die hieraan meedoen.

 

HOE WERKT HET?

Op onze website staat een button: SPONSORKLIKS. Wanneer u daarop klikt, kom u op de bedrijvenpagina. Hier kiest u de webwinkel waar u wilt bestellen. U komt dan op de "gewone" website van dit bedrijf en u kunt u bestelling plaatsen zoals gewoonlijk. Dat is alles.

 

Wanneer u het ingewikkeld vindt om het op deze manier te doen, kan het ook eenvoudiger.

Stap 1: open de website van Symphonia Hoogblokland en klik met de rechtermuisknop op het logo van Sponsorkliks.

Stap 2: kies voor "snelkoppeling kopiëren".

Stap 3: ga naar uw bureaublad van uw computer (startscherm).

Stap 4: klik met uw rechtermuisknop op een lege plaats op het bureaublad

Stap 5: kies voor "snelkoppeling plakken".U ziet een nieuw icoontje/snelkoppeling verschijnen. Via deze nieuwe koppeling komt u rechtstreeks op de bestelpagina terecht. U hoeft in het vervolg niet eerst de website van onze vereniging te openen. (Soms verschijnt een melding dat u kunt zien wat er al is verdiend, die kun u gewoon wegklikken.)

 

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8746