Jubileumconcert 100-jarig bestaan Symphonia

Symphonia bestaat 100 jaar!

Symphonia werd op 3 mei 1922 opgericht. Ter gelegenheid van dit 100-jarig bestaan geeft de vereniging een boek uit waarin de hele geschiedenis is vastgelegd.
Op zaterdag 21 mei, tijdens het jubileumconcert, wordt dit boek uitgereikt. Na het concert kunt u dit boek kopen voor € 20,-. Ook is het boek te bestellen via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In het boek wordt de geschiedenis van Symphonia beschreven met de fanfare, dameskoor, drumband, boerenkapel, jeugdorkest, bestuur(ders) en activiteiten, in korte teksten en meer dan 250 foto's. U bent van harte uitgenodigd voor dit jubileumconcert.

Kalender

Beste supporters van Symphonia,

 

Het is 2022 en dat betekent: Symphonia bestaat 100 jaar! Om dit te vieren brengt Symphonia een unieke jubileumkalender uit, met grappige en mooie foto’s van het orkest, de slagwerkgroep, de dirigenten en de jeugd! Daarnaast bevat de verjaardagskalender ook een inlegvel met de data van alle jubileumactiviteiten die dit jaar plaats zullen vinden.

U kunt deze kalender uitsluitend online bestellen. Kent u iemand voor wie dit niet mogelijk is? Laat het ons weten of bestel er eentje namens hen. Wij bezorgen zelf de kalender in Hoogblokland en omstreken. Voor bestellingen die buiten deze regio bezorgd moeten worden zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

 

Deze jubileumkalender kost €10,-. U kunt deze kalender bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en daarbij het volgende te vermelden:

- Aantal kalenders

- Uw naam

- Bezorgadres

- Uw telefoonnummer

- Gewenste betaalmethode: contant of overmaking op rekeningnummer NL73 RABO 0322 2024 77 t.n.v. Muziekvereniging Symphonia Hoogblokland, o.v.v. Jubileumkalender 2022.

 

Alvast bedankt namens de vereniging!

2020 1107 bazar Symphonia

Online bazar van Symphonia. Misschien wel een 'wereldprimeur'. In ieder geval heel geslaagd met een geweldig team op de woensdagavond (helaas niet live op 7 november ivm coronamaatregel).
Een geweldige bazarcommissie, bestuur, sponsors en u als sympathisant.
Iedereen binnen Symphonia heeft op de een of andere manier zijn/haar steentje bijgedragen. Symphonia, wat een fijne club is dit!
 

In memoriam Jos

In memoriam Jos de Groot

 

Jos en onze muziekvereniging Symphonia hebben een lange en mooie geschiedenis met elkaar. Eerst als blazer op piston, later als slagwerker.

 

Voor Jos en Flora was niks teveel. Alle muziekpakken hangen daar in een kamer en iedereen kan daar terecht voor een pak, een pet, een vergeten strikje of wat dan ook. Met de feestweek, staat de wagen altijd bij hen op het pad en verzamelden we vaak daar op het erf. De schuur werd beschikbaar gesteld voor oud papier. De veekar gebruikten we om het slagwerk te vervoeren naar een concours. Voor een uitvoering zorgde Jos met een paar anderen er altijd voor dat alle stoelen klaar stonden en dat het podium werd opgebouwd. Hij heeft van 1997 tot 2006 in het bestuur gezeten. Jos was met recht ere-lid en geen wonder dat Jos in 2003 een lintje heeft ontvangen.

 

Lieve Jos, we missen je nu al.

· We zullen je nooit meer zien binnenlopen met één hand in je zak en in je andere hand je aktekoffer met muziek.

· We kunnen je nooit meer ophalen voor de muziek

· Nooit meer zo’n lekkere knuffel van jou

· Nooit meer zo’n guitige lach met die pretoogjes

 

Onze vereniging gaat een warm, olijk, belangstellend, ondeugend, sociaal verenigingsmens missen, want dat was je. Een man met een mooi hart.

 

En zo zullen wij je altijd blijven herinneren.

We moeten het zonder onze schapenhoeder doen.