2023 0325 voorjaarsconcert

Op zaterdag 25 maart hadden we een erg mooi voorjaarsconcert met de slagwerkgroep, jeugdfanfare en fanfare.

Door Nico van Ganzewinkel werden mooie foto's gemaakt. Hierbij de foto's (druk op de link).

 

Oudejaarsconcert 2022

Vrijdag, 30 december 2022, hadden wij weer een heel mooi oudejaarsconcert met mooie optredens van de slagwerkgroep, de Boezem Boys en het play-in orkest.

De foto's zijn te zien via deze link

Jubileumconcert 100-jarig bestaan Symphonia

Symphonia bestaat 100 jaar!

Symphonia werd op 3 mei 1922 opgericht. Ter gelegenheid van dit 100-jarig bestaan geeft de vereniging een boek uit waarin de hele geschiedenis is vastgelegd.
Op zaterdag 21 mei, tijdens het jubileumconcert, wordt dit boek uitgereikt. Na het concert kunt u dit boek kopen voor € 20,-. Ook is het boek te bestellen via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In het boek wordt de geschiedenis van Symphonia beschreven met de fanfare, dameskoor, drumband, boerenkapel, jeugdorkest, bestuur(ders) en activiteiten, in korte teksten en meer dan 250 foto's. U bent van harte uitgenodigd voor dit jubileumconcert.

Kalender

Beste supporters van Symphonia,

 

Het is 2022 en dat betekent: Symphonia bestaat 100 jaar! Om dit te vieren brengt Symphonia een unieke jubileumkalender uit, met grappige en mooie foto’s van het orkest, de slagwerkgroep, de dirigenten en de jeugd! Daarnaast bevat de verjaardagskalender ook een inlegvel met de data van alle jubileumactiviteiten die dit jaar plaats zullen vinden.

U kunt deze kalender uitsluitend online bestellen. Kent u iemand voor wie dit niet mogelijk is? Laat het ons weten of bestel er eentje namens hen. Wij bezorgen zelf de kalender in Hoogblokland en omstreken. Voor bestellingen die buiten deze regio bezorgd moeten worden zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

 

Deze jubileumkalender kost €10,-. U kunt deze kalender bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en daarbij het volgende te vermelden:

- Aantal kalenders

- Uw naam

- Bezorgadres

- Uw telefoonnummer

- Gewenste betaalmethode: contant of overmaking op rekeningnummer NL73 RABO 0322 2024 77 t.n.v. Muziekvereniging Symphonia Hoogblokland, o.v.v. Jubileumkalender 2022.

 

Alvast bedankt namens de vereniging!

2020 1107 bazar Symphonia

Online bazar van Symphonia. Misschien wel een 'wereldprimeur'. In ieder geval heel geslaagd met een geweldig team op de woensdagavond (helaas niet live op 7 november ivm coronamaatregel).
Een geweldige bazarcommissie, bestuur, sponsors en u als sympathisant.
Iedereen binnen Symphonia heeft op de een of andere manier zijn/haar steentje bijgedragen. Symphonia, wat een fijne club is dit!