Lidmaatschap

Wil je lid worden van fanfare, leerlingenorkest of slagwerkgroep, neem dan contact op met onze secretaris via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De contributie ziet er per kalenderjaar als volgt uit:

 

Seniorleden: € 180,00
Schoolgaande/fulltime studerende leden:  € 90,00
Rustende leden: € 20,00
Vriend van Symphonia € 15,00

 

Contributie:

De contributie loopt ieder jaar van januari t/m december. Als u de contributie dit jaar nog niet betaald heeft, wilt u dit dan alsnog in orde maken? Het is mogelijk een automatische overschrijving te doen (eventueel in termijnen). U dient dit zelf met uw bank of giro te regelen. Bij een betaling in termijnen dient op 31 december van het betreffende jaar het gehele bedrag voldaan te zijn.

 

Lesgeld:

Alle leerlingen krijgen ieder jaar een factuur over het juiste bedrag wat voor het komende lesjaar betaald moet worden. Een lesjaar loopt van augustus t/m juli van het volgende jaar, gelijk aan een schooljaar.

 

Zowel contributie als lesgeld dienen vooruit betaald te worden. Dit kan d.m.v. een storting of overschrijving op bankrekeningnummer NL73 RABO 0322 2024 77 t.n.v. Muziekvereniging Symphonia.